Hon har fått förskoleplats!

Nu har en sten av alla som ibland tynger mig lossnat! Estridh hade fått brev i dag från kommunen där de erbjuder henne en förskoleplats på en av våra 4 valda. Det verkar vara en väldigt bra förskola och ligger otroligt nära där vi bor. Kollade på kartan och den ligger på våran gata knappt 10 minuters promenad bort, 2½ minut med cykel. Jag tänkte höra av mig till dem i morgon för att få komma på besök och se hur de har det där. Det är ju det allra viktigaste, att det är en förskola som passar Estridh och de krav vi ställer.

Puh, känns jätteskönt. En mindre sak att roa sig över! Nu är det bara några saker till som måste lösa sig innan vi är helt hemma.

- Jag får ett jobb

- Vi hittar barnvakt till Estridh de dagar mellan mitt jobb börjar och hennes förskola kan ta in henne. Om jag får tjänsten jag sökt är det ett glapp på 22 dagar.

- Vi flyttar till ett jättefint radhus med två våningar, badkar, fram- och baksida, garage, nära till lekplats och bra kommunikationer. Åh, vilken dreamer jag är! Till det fattas bara låg hyra med el & vatten som ingår.

- Estridh får ett syskon :P

Nu är det mys i soffan. Puss & godnatt!



Pauline

Tycker inte alls du är en "dreamer"!

Vi har också massa krav på vår "nästa hem" och denna veckan får vi besked om lägenheten vi varit på visning på för 1v sen (som uppfyller många av alla våra krav) blir vår! Det är bra att ha mål att sträva efter :)

2008-09-16 @ 22:23:15
URL: http://paulinemartens.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: