Träning & barnpassning


Väntar på bussen


Bäst att ha henne fastspänd när busschuffören kör som en galning genom stan


I morse var jag och tränade. Först kände jag mig lite ovan inne på gymmet, och som det alltid känns när man inte varit där på ett tag - alla tittar! Men efter ett tag kom jag in i det och då gick det riktigt bra. Jag hittade väen min nya bästis, rullbandet! Jag som avskyr att springa annars fick sån jäkla fart på det där bandet så jag bara sprang och sprang i 20 minter. Det så var skönt och roligt. Betydligt roligare än att pringa utomhus! Jag trodde det var tvärtom, men nej... Rullbandet is the shiet! Nästan gång jag är där ska jag spring/gå betydligt mycket mer på rullbandet. Skitroligt ju! :P

Estridh hade varit jätteduktig på barnpassningen. Hon hade lekt med alla andra barn och krypit omkring. Hon hade också fått prova en gåstol för första gången som hon tydligen gillade jättemycket. Hon var så glad att se mig efteråt och jag kände att jag verkligen saknade och längtade efte henne inne på gymmet fast det bara var 1½ timme. Det känns bra att det funkar. Då kan kan träna i lugn och ro.

En sån här lapp får hon ha på ryggen när hon är med barnvakterna. Namn, ålder och vart jag finns om det skulle hända något. Nr 1 betyder att hon var det första barnet på plats :P


Estridh spanar efter en av lektanterna när vi ska gå. Hon gillade henne och satt i famnen på henne och myste när jag kom och hämtade henne.



Blåöga

På Tordags blir det mer träning och barnpassning. Det sak bli kul, då är det rullbandet och jag! I morgon ska jag till Gävle och hälsa på syster yster och lilla Gordon. Längtar! Ska bli roligt att se hur mycket han utvecklats och allt han lärt sig sen sist vi sågs.


Emma

Nää, vad söt lilla E är på bilderna, speciellt den när hon dricker!! =)



Ballongjackan var ursnygg, och du passade verkligen i den!! Köp den!! =)=)

2008-09-09 @ 19:25:35
URL: http://emmaasilverberg.blogg.se/
Charlotte

Åh, vad avundsjuk jag blir på er som har barnpassning på gymmet. Själv måste jag släpa mig iväg på kvällarna och träna om det ska bli gjort, vilket inte känns såå motiverande.

2008-09-09 @ 22:31:25
URL: http://konfekt.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: