I kväll blir det film och sushi

Pratade nyss med karln på telefonen. Han är hemma till kl. 17:00 i dag och då ska vi hyra film och äta sushi. Vilken helkväll! Dessutom en hel del program på TV:n som jag gillar - Ensam mamma söker, IDOL, Fredag hela veckan, Färjan, Family guy, Simposon och I ditt ansikte. Det blir till att zappa mellan kanalerna!

När han kommer hem ska vi tillsammans planera hennes stora dag. På Tisdag blir det barnkalas för Estridh, på hennes födelsedag. Sen får släkten droppa in under helgen. Det blir lättast så för att få plats med alla. Jag undrar vad Estridh ska få av oss i present? Hennes första födelsedag. Ganska stort faktiskt! Jag som är jättesentimeltal kommer inte kunna låta bli att tänka "Åh, nu var det 1 år sen jag låg i baaaadet!", "Nu var det 1 år sen jag fick epiduralen!", "Nu var det precis 1 år sen jag fick upp henne på bröstet!". En häftig dag, både för henne och oss.

Oj, jag har glömt att äta frukost... Det måste jag göra. Vi hörs sen!


Pauline

Så mysig kväll ni har framför er! Och jag förstår dig helt angående 1årsdagen, även om jag kan tänka mig att de flesta mammor tycker att ingen som inte gått igenom det förstår.. men det känns som jag förstår o jag vill så gärna uppleva det!



Ha en mysig helg!

2008-10-17 @ 11:07:06
URL: http://paulinemartens.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: