En solig höstpromenad

Hej mina vänner.

Jag hittade bilder på datorn som jag glömt att lägga upp, de är från våran mysiga höstpromenad ute i solen i förrgår (tror jag?). Vi gick till en fors som ligger nära vårat hus och som är jättemysig. Perfekt promenadstråk! På vinterna är det is och snö som täcker allt förutom just forsen som alltid är i rörelse. På våren är det vit- och blåsippor som trängs i backarna runt omkring och vattnet är ofta grumligt, på somamren är allting grönt och vattnet klart och nu på hösten ser det ut såhär! Ganska gått och trist förutom höstlöven som piggar upp med sina underbara färger! Alla årstider har helt klar sin charm.


Estridh fick välling i vagnen som lite mellis, självklart somnade hon som en stock.


Underbar höstdag ute i skogen!


Vi gick till en bäck som ligger ganska nära där vi bor. Eftersom det regnat så mycket de senaste dagarna var det högra vattennivå mot vad det brukar vara. Johan berättade att den var helt uttårkad för inte alls många veckor sedan!


Här rinner den. Smutsigare än vanligt var vår mysiga lilla fors...


Johan och vagnen på bron över


Löv i höstens färger


Estridh sov i vagnen. Hon verkar gilla bruset från forsen!

Nu har Johan och Estridh duscht klart. Estridh skyndade sig att kissa på vardagsrummet innan jag hann byta blöja och ta på pysmasen.. Suck. Men nu är de rena och fina, båda två. Så jag ska se på "Ensam mamma söker" och mysa framför TV:n. Om Erotikmässan berättar jag i morgon, men det var riktigt kul och vi kom hem med tre påsar fulla med hemlisar!

Ha en fin kväll, puss puss!


Jessica

Vad fin hon är i sin nya mössa!

2008-11-02 @ 21:22:28
URL: http://jessica-lund.blogspot.com/
malin

vilka mysiga bilder från er lilla familj=) Ska bli kul att läsa vad du tyckte om erotikmässan med=) Ha en bra måndag!

2008-11-03 @ 08:28:35
URL: http://svmalin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: