Att ta sig tid att pyssla om sig själv

Estridh med sin frukost runt hela munnen i morse

Lilla blåöga fortsätter att vara sjuk... Det börjar bli jobbigt nu. Det är svårt att få henne att leka själv och hitta på saker. Det räcker med att jag försvinner utom synhåll för att hon ska börja gråta och går efter mig. Jag är ju inte riktigt van med att ha en grinig unge, så det här är nytt och krävande för mig. Självklart vill hon bara ha mys, vilket är gulligt, men när man själv är stressad och inte har tid så kör det i hop sig. I dag var det egtnligen tänk att jag skulle ha jobbat hela dagen, och då menar jag verkligen hela dagen. Mellan 9:00 - 12:00 jobbade jag på de försäkringsbolag där jag hoppar in som extra ibland. Jag åkte hem för att äta luch och skulle sen direkt till kontoret på Sector där min arbetskväll fram till kl. 23:00 skulle börja. Men jag okade helt enkelt inte. Estridh är sjuk och man sover mycket sämre på nätterna, sena kvällar och tidiga mornar och ett arbetsmaraton därimellan. Jag kände helt enkelt att jag behövde den här kvällen ledig, för att imorgon kunna komma igen med ny energi! Hernnes farmor som varit så snäll och ställt upp som barnvakt under förmiddagen kunde åka hem och nu ha jag och bebisen sovit middag (2h) tillsammans. Skönt!

Johan vet inte om att jag är hemma när han kommer hem. Det får bli en liten suprise! Han tror att han och Estridh ska äta middag ensamma och att jag kommer komma hem trött och frusen vid midnatt, duscha och gå och lägga mig. Hoppas han blir glad när vi nu får en hel kväll tillsammans! Jag får umgås med Estridh, Johan får avlastning med läggningen och sen har vi en hel lugn, skön kväll tillsammans. Kanske blir det god mat och lite Simpsons.

Det kanske låter skitfjompigt att det betyder så mycket, men det gör det faktiskt! Dessutom får jag ta det lugnt och ladda batterierna. Känner att det behövs. Föresten har jag jobbat så bra och gjort en raketstart (i går sålde jag bäst på kontoret!) så jag kan gått få vila upp mig en kväll. Jag har ju ändå jobbat på förmiddagen...


Puh. Estridh behöver mockas, känner jag. Så jag ska gå och göra min plikt, sen får vi se vad som händer. Kanske ses vi snart igen!