Jag går mjölk-sinar-döden till mötes

För första gången någonsin har jag fått ont av amningen. Jag vet inte alls varför. Inte ens första tiden när amningen skulle komma igång var det några problem, gjorde aldrig ont och allting funkade perfekt från första stund. Hon har alltid sugit rätt, fått rätt tag och jag har aldrig haft sprickor eller någonting.

Men NU, efter ett halvår ska jag få det?! Vilket skämt. Av ingen anldning heller?! Jag ammade henne som vanligt, kände att det gjorde lite ont, svided och brännde. Sen när hon är klar ser jag att det är alldeles rött och som små ytliga blodkärl på själva bröstvårtan. Som små röda, brusta, ytliga blodkärl.  AJJE! Och det verkar ju som man har två tuttar for a reason. Hon har fått hållt tillgodo med den andra sen dess.

Har aldrig hänt förut. Varför blir det så? Håller mjölken på att ta slut kanske? Jag har ju dragit ner så mycket på amningen nu så kanske håller det på att försvinna? Jag vet inte. Ont gör det iallafall, och nu förstår jag alla som gnäller över skavsår & sprickor. Det gör helvetes så ont!

Hoppas det håller på att gå över iallafall, känns något bättre idag.

Kanske håller mina tuttar på att gå mjölk-sinar-döden till mötes!?
Då du Estridh. Då blir det till att bli stor på en gång. Ett riktigt barn som inte ammar. DÅ är man stor!


Marie

tror nog int din mjölk håller på ta slut. du kanske har fått en svampinfektion torsk på bröstvårtan de kan svida, bränna bli rött och irriterat även bli sår som inte vill läka...

2008-05-12 @ 14:00:57
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Jessica syster

Du måste kolla så du ej fått en infekton som är vanlig" då du varit utsatt för drag?! hög feber och värk är symtomen sök sjukvård nu!kram J

2008-05-12 @ 14:13:22
Ulrika

Jag tror oxå på svampinfektion. "Åkte dit" själv på en lindrigare variant o dina symptom påminner om mina. Jag fick efter samtal med BVC rådet att inhandla en creme på apoteket som jag dessvärre inte minns vad den hette =/ men den hjälpte snabbt som attan. Ring BVC för rådgivning, dom kan säkert tipas dig om någon "helande smörja"!



Hoppas hur som haver att problemen rätar till sig =)



//Ulrika



2008-05-12 @ 23:33:57
URL: http://uj76.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: