Våran resa till Romme

Hejsan!

Nu är vi hemma igen från Dalarna! Med en ohygglig träningsvärk i hela kroppen (rumpan, OH MY GOD!) och en dunderförkylning på köpet. Men bortsätt från det så har helgen varit underbar! Skidåkningen gick betydligt mycket bättre än vad jag trott. Helt talanglös var jag inte! Efter några gångers åkande så fick jag inte snitsen och då var det riktigt kul faktiskt! Vilken frihetskänsla att bara få glida fram ner för backarna! Synd bara att det regnade på Söndagen, det gjorde snön väldigt blöt och tung. Men på Lördagen var det perfekt väder med solsken.

image162
Jag & Johan myser lite i backen innan vi kastar oss utför!

image169
Ett dimmigt Romme

image165
Jag har fått mitt liftkort!
Det var ju nästan liften som var det roligaste i början när man inte behärskade att stå på skidorna riktigt.

image168
Johan fotar när man kommer på "mållinjen"


P3090159
by pillemin
Förlåt att filmen blev lite lång, men ändå. Här är Johan när han hoppar och grejar i backen!

Stugan vi bodde i var verkligen jättefin! Och billig! 3 sovrum, nyrenoverat badrum, kök och vardagsrum. Kostade 300kr/person & natt. Då ingick sängkläder, handdukar, hela kylskåpet fyllt med frukost (framdukat på morgonen om man så önskade), tillgång till tvättmaskin och extra barnsäng. Verkligen prisvärt! Nära till backen också. Dit kommer jag gäran tillbaka, skulle vara mysiga att se hur det är att bo där på sommaren också.

image163
Köket. Johans mamma Kerstin lagar mat och Estridh leker på golvet.

image164
Johans & mitt sovrum med själsäng också. Ett riktigt bondsovrum!

image166
Jag är superförkyld och har legat som en stenad hela kvällen när vi kom hem från backen.
Här sitter vi och äter chokladtryfflar och ser på Let´s Dance.

På Södagen var det inte alls lika bra väder.. Det hade regnat hela natten så snön var väldigt töig. Mitt huvud kändes som att det skulle SPRÄNGAS av huvudvärk. Men det hindrade inte oss! Har man tagit sig hit för att åka skidor tänker ite jag ligga hemma på sofflocket direkt.

image170
Johan har sadlat på sig understället och väntar på att vi ska åka. Estridh var jätteduktig! Hon sov så bra i vagnen medans vi åkte, och lekte med farmor så jag och Johan fick åka lite själv också.

image172
Oj så mallig jag är över att jag kan stå på skidorna då!



P3090156
by pillemin
Johan jagar ikapp mig i backen, för jag är så jäkla snitsig och åker skitsnabbt! Haha.
Sen att jag ser ut som Stig Helmer behöver ni ju inte kommentera... (:

image171
Mina hjärtegryn när vi har varmkorvs-paus

Kerstin var helt underbar som ville passa Estridh när jag och Johan åkte skidor! Det kändes verkligen som att vi behövde lite tid för oss själva, att bara få vara vi två. Även som det är en självklarhet att det är mysigt att vara hela familjen, jag, Johan & Estridh så behöver man faktiskt få vara bara vi två ibland också. Men nu har vi laddat batterierna! Så nu kan vi vara ännu gladare och kärare föräldrar än vad vi var innan (om det ens går!).

Sådär. Nu ska jag gå och smörja in mina stela axlar med tusen ton ZON och lägga mig och mysa lite i sängen med Estridh. Jag tror föresten att det börjar bli dags att byta ut vaggan till själsäng för hennes del. Idag när hon sovit middag och vaknat, så kom jag in och skulle hämta henne. Då halvsatt hon upp i fotändan av vaggan, men båda händerna uppe påp kanten! FALITT! Tänk om den hade vaggat för mycket över åt ena hållet! Nej, nu får det bli spjälsäng för fröken.

PUSS & HEJ!


Morris

hej på dej. kul ni verkar ha haft det och skönt med lite barnvakt då och då. Det kan man behöva ibland. söta bilder med :). krya på dig..kram

2008-03-10 @ 15:45:31


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: