Hjälm till tösen & BVC

Idag var vi på BVC. Så här söt är Estridh i vagnen påväg dit, när hon somnat med hundörat i munnen :)image294

Vi fick med oss en broschyr hem om hur man barnsäkrar för bebisar som håller på att resa sig mot saker. Den brukade hon ge till barn som kom dit vid 10månaders ålder sa hon. Och det är ju skoj! Att Estridh verkar vara väldigt tidig. Estridh var på sitt allra spexigaste humör också och ålade sig omkring och stod på alla fyra, pratade för fullt och höll jättefint i saker, visade heeeela registret med andra ord! Mamma stolt såklart <3

Så nu har jag sytt en typ hjälm till Estridh. Av skumgummi och trikå, som hon ska ha på huvudet när hon är hemma och kryper omkring. Som stötdämpare då hon dimper i golvet! Hon ser ganska spejsig ut i den faktiskt, som ett litet coco. Haha.

Jag ska lägga upp bilder på den när den är klar, den ska nämligen få öron också! Hur gulligt som helst! Sen kan hon krypa och välta bäst hon vill här hemma. Hennes huvud är iallafall safe :)

PS! Det var superkul att träffa er i dag tjejer (och små killar!) Lisa & Svante, Veronica & Tiger, Katia & Alicia! Alltid lika roligt :) Hoppas det blir snaaaart igeeeen!


A

vad duktig hon är! har hon redan börjat resa sej mot saker?

2008-03-25 @ 20:46:22
Grandinar'n

Hon är så jäkla söt! :)

2008-03-26 @ 14:45:57
URL: http://ceekaay.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: