Namngivning för Estridh

Nu är det klart, den 26 Juli blir det namngivning för Estridh. Vi har tänkt att hålla en mindre cermoni, med en presentation av faddrarna och sen picknick i det gröna! Tror det kommer bli riktigt fint och mysigt. Vi vill hålla det ganska litet, men ändå ordna som en liten fest för Estridh där alla kan träffas och fira henne!

jag vet att det är en heldel föräldrar som läser min blogg, hur gjorde ni med namngivning/dop? Berätta gärna om ni hittade på några mer annorlunda saker, eller om ni körde ett traditionellt dop i kyrkan?

Nu: duschen nästa!


mirka

Hejsan! Kikar in här lite ibland, du har ju en väldigt fin blogg:)



Ett tips från mig är att ha en gästbok på namngivningen där gästerna kan skriva nån rad om dagen, en dikt, lyckönskningar osv. Vi hade dop för våran dotter i lördags och hade en sådan bok framme. Väldigt roligt att titta i efteråt och kul att spara för lilla tösen!



Lycka till med eran mysiga dag!

2008-07-03 @ 18:32:27
URL: http://mirkajohanna.blogspot.com
NATHALIE

hej.! kan bara tipsa om samma sak! det hade vi med ett super bra tips! :)

Lite musik och mys med lite tal å fika. festligehter lixom :) Kommer säkert bli toppen bra!

2008-07-03 @ 20:38:10
Charlotte

Vi hade namngivning för Sixten den 1 juni, har dock inte hunnit (?) blogga om hur det var. Men vi hade iaf. som en liten ceremoni med en egen film vi gjort om Sixten och så hade vi två kompisar som spelade gitarr och sjöng några låtar som var speciella för oss, jag läste en dikt och så välkomnade vi Sixten med ett halsband med en stjärna, eftersom han är vår stjärna. Sen hade vi tårta och kaffe ute i det gröna. Vi hade också en gästbok där alla fick skriva en hälsning till Sixten, roligt att ha sen när han blir äldre. Ja, det var lite tips från mig! Lycka till med namngivningen! Kram

2008-07-04 @ 19:41:39
URL: http://konfekt.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: