En helkväll i goda vänner sällskap

Hej på er! Idag är det sleepy mommy som bloggar. Igår var vi uppe hela natten, sov hur länge som helst på morgonen. Sen gick vi upp och åt lite frukost och sen sov jag lite till. Tills nu! Länge va? Det ä höjden av ledighet att få var uppe hur länge man vill och sova hur mycket man vill på dagen. Oh i mogon ska jag ju börja jobba, så jag tar tillvara på min sista lediga dag kan man säga!

Vi hade iallafall skitkul igår med Johans bror & flickvän. Det blev några öl och sen kom sällskapsspelet fram. Så jäkla mys, varför spelar man inte spel oftare?! Det var ett spel med vett & ettikettfrågor om vin, mat, klädkoder, dukning & servering. Kan inte på stå att jag var speciellt kunnig i ämnet, jag kom sist. Och Johan den jäkeln som jobbat på Bolaget vann så klart! men det var superkul. En helkväll i goda vänners sällskap!

Jag var inte speciellt sugen på något att dricka, det ä jag ju aldrig iofs... Jag är den sämsta sällskapsdrikaren i välden.  (nej, alkohol dricker man bara om man ska bli full!) Men istället blev jag hela vansinnigt hungrig mitt i natten och ställde mig och stekte pyttipanna & två stekta ägg. Det var grejer det! Haha. Riktig partyfakor på att dra fram stekpannan framåt midnatt och börja laga käk. Och då menar jag inte bakiskäk, utan bara mumsigt-med-lite-pyttipanna-käk. Haha..

Bilder från kvällen!

Johan klurar lite på en klurig fråga!


Johans bor


Gott med pytti och ägg!


Jag var poängräknare :P



Micke i ett nötskal!

Snart ska vi gå en promenix med vagnen så vi får lite friskluft. Sen ska jag försöka våga mig på att tvätta en tvättmaskin. Det har nämligen ramlat ur en bygel ur min BH i trumman som ligger och lurar någonstans. Håller en på halster med att kanske, kanske inte förstöra hela tvättmaskinen. Hum. Men jag ska nog våga mig på en mörktvätt. -hålla tummarna-

Nu är det promenaden nästa!


Charlotte

Åh, ni spelade Sybarit! Det är ett av mina favoritspel :)

2008-07-06 @ 19:56:51
URL: http://konfekt.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: