2 år av kärlek tillsammans!

Tänk vad tiden har gått fort. På juldagen för 2 år sedan stod jag och sminkade mig inne på toaletten hemma hos pappa. Lockade håret, valde kläder och skor. Hade ingen aning om att jag skulle träffa Johan den kvällen, och att vi skulle sitta här tillsammans 2 år senare med en liten dotter! Det måste varit ödet, att just vi träffades. Ingen av oss hade egentligen tänkt gå ut den kvällen. Men så sprang vi ihop med varandra ändå, inne på dansgolvet. Fast Johan hade druckit alldeles för mycket (om jag uttrycker mig milt) så visste jag ändå att han skulle jag ha! Och jag fick honom också :P Allt har gått så bra, allt känns så fantastiskt underbart och jag vet att det alltid ska vara vi. Det har hänt så mycket, sen den dagen vi träffades. Vi har hunnit blivit sambos, gått igenom en graviditet tillsammans, fått en underbar dotter, köpt bil, båt, rest över hela Sverige, börjat plugga, fått jobb och åkt båt på Venedigs gator tillsammans. Jag ser fram i mot många, många fler år tillsammans med dig Johan. Du är det bästa jag har.

Så denna fina dag måste vi ju fira! Det gjorde vi på det dansställt där vi träffades. På kvällen kom Sara och hennes söner över på lite mat. Tyvärr hann inte jag och Johan stanna så länge eftersom vi skulle i väg. Här är lite bilder:
  

Vi åt gott älgkött med potatis, mums!

'
Jag hade den här klänningen på mig, fin va? Ni ska få se närmre bilder sedan. Käpte den på Gotland nu senast när vi var där!


Jag och chauffören Emelie var glada utanför "Möbeln", som stället heter där jag och Johan träffades.


Här är vi, partypinglorna som snart ska in och dansa loss till Black Jack!


Min bror Martin och hans sambo Emelie var snälla och skjutsade oss


Jag och brorsan var i gasen!


Jag och Johan på våran 2 årsdag! De bästa åren i mitt liv, och många många fler ska de bli! Jag älskar dig.

Kvällen var riktigt kul! Vi dansade tillsammans massor och drack gott ur baren. Fast jag vet inte om vi dansade så bra... Ingen av oss är speciellt haj på pardans och med några glas på det är inte motoriken den bästa heller. Vi måste ha orsakat ett antal käkfrakturer, krossade tår, fläskläppar och blåtiror så som vi for fram! Haha, men kul hade vi! Det var ett band där och spelade, Black Jack, och det är tradition sedan 18 år tillbaka att de kommer till "Möbeln" på juldagen. Åldrarna är väldigt blandade där, det är det som är så kul! Allt från 18 åringar som bara vill festa till 55 åringar som är där för att dansa bugg. Dessutom träffar man massor av människor man känner! Alla åker ju dit på juldagen, det har blivit tradtion och det är där alla träffas. Riktigt kul!

Framåt midnatt kom min bror och hans tjej och hämtade oss, eftersom vi kommit på att det skulle vara bra mysigt att få komma hem och sniffa på Estridh och gå och lägga oss. I bilen hem pratade Johan massa strunt och sa att dra med honom hem från Möblen måste varit som ett dragit upp en jordkocka från potatislandet. Haha! Det var en riktigt fin jordkocka i så fall, för du är den bästa vinstlotten jag någonsin kunde ha hittat!

Du gör mig så himla lycklig Johan! Jag älskar dig <3