En dag på stan

Dagen började med att vi hörde en massa trummor och musik utanför fönstret. Alldeles utanför våran dörr kommer då ett helt tåg med medeltidare gåendes. Vårat favvoband Patrask var med och spelade också. Efter det gjorde vi oss klara och gick ut på stan. Vi har ju haft riktigt otur med värdet, det har inte varit sl en enda dag! Bara när det är uppehåll. Annars är det mulet och regn mest hela tiden. Urk, har man suttit inne och jobbat hela sommaren har det varit 30 grader ute. men när man väl är ledig och på semester då ska det regna. Typipskt!

Sen gick vi på stan och kollade på utsikten från Klinten och kikade in i S:t Nicolais Kyrka. Nu står korvstroganoffen och puttrar på spisen och ikväll ska vi bara ta det lugnt. Rosévin & Fanta finns i kylen :P Min andra storasyster Maria och hennes familj kommer hit i kväll kl. 21:00 med färjan. Ska bli kul att träffa dem, hoppas resan har gått bra!

Här kommer bilderna från idag!



























S

Hej! Läser din blogg dagligen, vet egentligen inte varför men tycker det är intressant att följa dig och din familj! Ni verkar jättehärliga! En fråga jag tänkt på bara, kanske har missat det, hur träffades du och Johan? Och hur länge hade ni varit tillsammans när ni fick veta att ni väntade Estridh? (Estridh är förresten ett jättegulligt namn) Ha det bra!

2008-08-07 @ 21:48:29


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: